top of page

NÄMÄ VIISI ASIAA SINUN TULEE TEHDÄ

Kolarin sattuessa on monta asiaa mietittävänä. Tässä on lista, jota seuraamalla saat autosi kuntoon ammattitaidolla. 

Sinun ei tarvitse murehtia esimerkiksi vahinkoilmoituksen tekemisestä tai omavastuista - me autamme ja neuvomme sinua kaikissa tilanteissa.

01

KOLARIPAIKALLA
 

Olet sitten itse kolarin aiheuttajana tai syyttömänä osapuolena, aina on oikein kutsua paikalle poliisi. Varsinkin epäselvissä tapauksissa vain poliisi voi osoittaa korvausvelvollisen osapuolen. 

Jos autoa ei voi enää ajaa kolarin jälkeen, soita paikalle hinauspalvelu. Voit pyytää auton hinattavaksi suoraan Suomenselän Automaalaamon pihaan. 

02

VAHINKOILMOITUKSEN TEKEMINEN
 

Mahdollisimman pian kolarin jälkeen kannattaa tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtölle. Kun vahinkoilmoitus on tehty, korjaamolla on lupa aloittaa auton korjaaminen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen netissä, soittamalla puhelun tai vakuutusyhtiön toimistolla. Mikäli teet vahinkoilmoituksen netissä, tarvitset pankki- tai palvelutunnukset henkilöllisyyden varmentamista varten.

03

KORJAAMOLLA
 

Heti kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, voit saapua Suomenselän Automaalaamoon ilman ajanvarausta vahinkoarviota varten. Samalla käynnillä voit varata ajan auton korjaamista varten. Tässä vaiheessa korjaamo tilaa myös mahdollisesti tarvittavat uudet osat, jotta itse korjaaminen tapahtuu nopeasti ja ilman viivytyksiä.  Yleensä autot voidaan ottaa korjattavaksi viikon sisällä, ruuhka-aikaan siihen voi mennä kahdesta kolmeen viikkoon. Ajanvaraus on molempia osapuolia sitova. Peruuttamisesta perimme tilattujen osien hinnan, sekä 100€:n korvauksen.

04

TOIMENPIDE
 

Kun auto saapuu korjattavaksi Suomenselän Automaalaamoon, ensimmäiseksi se pestään. Korjaamisessa noudatetaan valmistajan antamia korjausohjeita ja käytetään hyväksyttyjä korjaamotuotteita. Rungon oikaisussa käytämme Autorobotin korioikaisupenkkiä, peltiosien oikaisussa tarvittavia työmenetelmiä. Myös muoviosien korjaukset onnistuvat ammattitaidolla. 

05

VALMIS!
 

Sovittuna ajankohtana autosi on korjattu ja valmis. Saat tarkistaa ja hyväksyä työn ennen maksamista. Mikäli kolarikorjauksen maksajana on vastapuoli tai hänen vakuutusyhtiönsä, sinun ei tarvitse maksaa mitään. Mikäli kyseessä on vahinko, joka maksetaan auton kaskovakuutuksesta, sinun tarvitsee maksaa vain omavastuu Suomenselän Automaalamolle. Voit maksaa vahingon kokonaan myös itse. Suosittelemme korjauksen maksamista kortilla. 

bottom of page